MUSIIKKIKOULUUN HAKEMINEN

Töölön Musiikkikoulussa ei ole pääsykokeita, vaan opetusta pyritään tarjoamaan kaikille helsinkiläisille, ja vain helsinkiläisille halukkaille.

 

Etusija on kuitenkin aina Töölön Musiikkikoulun muskarissa ja soitinvalmennuksessa olleilla, joille on aina myöhemmin paikka myös soitonopetukseen. Kouluun otetaan uusia oppilaita harkinnan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, aina kun vapaita paikkoja tulee soitinopetukseen. 

Jatkoilmoittautuminen soitto- tai lauluoppilaaksi yksilö- tai pariopetukseen lukuvuodelle 2018-2019 täällä. Huom! Laita lomakkeeseen sellainen sähköpostiosoite, jota seuraat, sillä meillä on käytössä sähköpostilaskutus.

UUSIEN ILMOITTAUTUMINEN (vasta toukokuusta alkaen)

Jos olet ilmoittautumassa uutena soitto- tai lauluoppilaaksi yksilö- tai pariopetukseen, tee se lukuvuodelle 2017-2018 täällä. Huom! Laita lomakkeeseen sellainen sähköpostiosoite, jota seuraat, sillä meillä on käytössä sähköpostilaskutus. 

Jos olet ilmoittamassa lastasi ryhmäopetukseen, muskariin, soitinvalmennukseen tai instrumenttien pienryhmäopetukseen, tee se täältä